fbpx

Joissakin tapauksissa kiinteäsummaisen yrityslainan rinnalle potentiaaliseksi vaihtoehdoksi nousee lainalimiitti tai tuttavallisemmin joustoluotto. Kyseessä on rahoituksen muoto, jossa asiakas valitsee lainasumman, jonka puitteissa voi tehdä nostoja tarpeidensa mukaan. Lainalimiitti sopii tilanteisiin, joissa ei ole selkeää kuvaa kuinka paljon ja milloin rahaa tarvitaan ja tällöin on turvallista hakea yritykselleen lainalimiitti ja nostaa lainaa sitä mukaa kun rahalle on tarvetta. Joustoluoton hakeminen on nopeaa ja helppoa eikä sitä varten tarvita reaalivakuuksia tai vaadita tilinpäätösdokumentaatiota. Kun lainaa tarvitaan kerralla enemmän (yli 20 000€) on yrityslaina parempi vaihtoehto.

Valitse joustava rahoitusratkaisu yrityksesi tarpeisiin

Lainalimiitti tarjoaa yrityksellesi 2 000–20 000 euron jatkuvan limiittilainan, jonka puitteissa voit tehdä nostoja tarpeesi mukaan kerralla tai pienemmissä osissa. Maksat korkoa ja kuluja vain käyttämästäsi luotosta. Lainalimiitti on kannattaa avata, vaikka juuri nyt ei olisi akuuttia tarvetta lisärahoitukselle. Aktivoit luoton käyttöösi tekemällä noston tarpeesi mukaan.

Tee nostoja luottorajasi puitteissa

Voit tehdä nostoja lainalimiitistäsi niin usein kuin tarvitset ja luottorajasi antaa myöden. Miniminoston suuruus on 500 euroa. Nostoista peritään 3 % nostopalkkio, jonka maksat nostoa seuraavan kuukauden laskulla.

Maksa takaisin kerralla tai osissa

Valitse yrityksesi tilanteeseen sopiva tapa maksaa joustoluottosi takaisin. Voit maksaa kuukausittaisen minimilyhennyksen, joka on 4 % nostamasi luoton lainapääomasta (vähintään kuitenkin 200 euroa). Lisäksi maksat luoton korko- ja nostokulut. Tarvittaessa voit maksaa koko nostamasi luoton kerralla takaisin tai tehdä muun minimilyhennystä suuremman maksusuorituksen.