fbpx
  • Lainasummat 100 000€ – 8 000 000€
  • Laina-ajat 3 kuukautta – 10 vuotta (lainaehdot pysyvät samana koko laina-ajan)
  • Tasalyhenteisiä, kertalyhenteisiä sekä balloon -lainoja
  • Vakuuksilla, ilman vakuuksia ja junioriehtoisena

HAE YRITYSLAINA PLUS

Yrityslaina Plus poikkeaa tavanomaisemmin välittämistämme vakuudettomista lainoista muutamalla merkittävällä tavalla. Lainasummat ovat 100 000€ ja 8 000 000€ välillä – tosin lainaprosessikin on hieman pidempi. Yrityslaina Plus pitää sisällään sekä vakuudettomia että vakuudellisia lainavaihtoehtoja. Mikäli lainatarpeesi on akuutti, suosittelemme perinteistä yrityslainaa. Mikäli olet puolestaan hyvissä ajoin liikkeellä, eikä rahoituksen saannilla ole välitöntä kiirettä, soveltuu Yrityslaina Plus tilanteeseen hyvin. Mikään ei estä ottamasta aluksi pienempää summaa, joka näkyy tilillä viimeistään seuraavana arkipäivänä ja hakea lisäksi isompaa summaa ”pidemmän kaavan” kautta. Näin itse asiassa useat asiakkaistamme haluavatkin toimia.

Täytä lainahakemus tästä – se ei sido eikä velvoita sinua mihinkään. Rahoitusneuvojamme soittaa sinulle puolen tunnin sisällä lainahakemuksen saapumisesta ja kertoo kuinka prosessi etenee. Vaikka et olisi vielä täysin varma rahoituksen tarpeesta tai siitä, onko Yrityslaina Plus oikea vaihtoehto yrityksellesi – täytä hakemus siinäkin tapauksessa ja keskustellaan yrityksesi tilanteesta lisää.

Tavanomaiseen yrityslainaan verrattuna Yrityslaina Plus vaatii lainan hakijalta hieman enemmän, mutta silti naurettavan vähän verrattuna perinteisiin pankkeihin. Me hoidamme lainahakemuksen laatimisen puolestasi ja välitämme sen eteenpäin yhteistyökumppaneillemme. Rahoitusyhtiöstä riippuen he saattavat vielä erikseen soittaa sinulle lyhyen haastattelun merkeissä. Rahoitusyhtiön kontaktin jälkeen sinulta pyydetään tiettyjä dokumentteja ja niiden toimittamisen jälkeen lainapäätös syntyy tunneissa, korkeintaan parissa päivässä.

Yleisimpiä lainapäätöksen tueksi pyydettyjä dokumentteja:

  • Tilinpäätös
  • Kirjanpitoajot
  • Tilitapahtumat
  • Hallituksen kokouspöytäkirja, jossa on päätös lainan hakemisesta

Oletpa sitten jo päätöksesi tehnyt tai vasta mietit sopiiko yrityksellesi ennemmin perinteinen yrityslaina, Yrityslaina Plus, joustava lainalimiitti vai onko laskurahoituksesta yrityksesi tilanteessa eniten apua – täytä hakemus ja keskustellaan lisää!

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS