fbpx

Joissakin tapauksissa kiinteäsummaisen yrityslainan rinnalle potentiaaliseksi vaihtoehdoksi nousee lainalimiitti tai yritysluotto. Nimitys riippuu rahoitusyhtiöstä, mutta idea lainatuotteissa on sama. Kyseessä on rahoituksen muoto, jossa asiakas valitsee lainasumman, jonka puitteissa voi tehdä nostoja tarpeidensa mukaan. Lainalimiitti sopii tilanteisiin, joissa ei ole selkeää kuvaa kuinka paljon ja milloin rahaa tarvitaan ja tällöin on turvallista hakea yritykselleen lainalimiitti ja nostaa lainaa sitä mukaa kun rahalle on tarvetta. Joustoluoton hakeminen on nopeaa ja helppoa eikä sitä varten tarvita reaalivakuuksia. Kun lainaa tarvitaan kerralla enemmän (yli 100 000€) tai rahoitukselle on akuutti tarve, ovat Yrityslaina tai Yrityslaina Plus parempia vaihtoehtoja

Maksat vain siitä, mitä käytät

Lainalimiitti tarjoaa yrityksellesi 2 000– 150 000 euron jatkuvan limiittilainan, jonka puitteissa voit tehdä nostoja tarpeesi mukaan kerralla tai pienemmissä osissa. Lainan aktivoinnista ei tule mitään kuluja. Maksat korkoa ja kuluja vain käyttämästäsi luotosta. Lainalimiitti on kannattaa avata, vaikka juuri nyt ei olisi akuuttia tarvetta lisärahoitukselle. Se on oiva turva varsinkin epävakaissa tilanteissa – mikäli jotain yllättävää tapahtuu, on laina jo valmiina ja sitä voi nostaa sen verran kuin tarve vaatii. Aktivoit luoton käyttöösi tekemällä noston tarpeesi mukaan, sitä ennen lainasta ei aiheudu mitään kuluja. Lainalimiitti soveltuu erityisen hyvin tilanteisiin, joissa yrityksellä ei ole varsinaista akuuttia rahan tarvetta. mutta halutaan turvata selustaa tulevaisuuden varalle. Lainalimiitti otetaan useimmiten käyttöön varmuuden vuoksi, ikään kuin pahan päivän varalle. Kun yllättävä rahareikä aukeaa, ei rahoitusta tarvitse enää siinä kohtaa alkaa hakemaan!

Voit tehdä nostoja lainalimiitistäsi niin usein kuin tarvitset ja luottorajasi antaa myöden. Miniminoston suuruus on rahoitusyhtiöstä riippuen 100 – 500 euroa. Laina-aika, riippuen rahoitusyhtiöstä, voi olla peräti 50 kuukautta. Voit hakea käyttöösi tiettyä luottolimiittiä, mutta sinun ei ole pakko käyttää sitä kaikkea kerralla. Räätälöi yritysluottosi käyttö tarpeidesi mukaan ja maksa vain siitä, mitä käytät. 

Alhaisemmat kuukausikulut

Perinteiseen yrityslainaan verrattuna lainalimiitin kuukausikulut ovat yleensä huomattavasti alhaisemmat. Ja jos haluat maksaa luoton pois maksusuunnitelmaasi nopeammin, voit totta kai tehdä niin.

Täytä alla oleva hakemuslomake ja rahoitusneuvojamme soittaa sinulle käyden lainaprosessin etenemisen kanssasi läpi ja auttaa vertailemaan eri rahoitusyhtiöiden lainavaihtoehtoja. Mikäli epäröit soveltuuko lainalimiitti yrityksesi tarpeisiin vai olisiko yrityslaina tai jonkin muu rahoitusvaihtoehto viisaampi – täytä lomake siinäkin tapauksessa. Voitte yhdessä rahoitusneuvojan kanssa keskustella yrityksesi tilanteesta ja valita siihen parhaiten soveltuvan ratkaisun.

Täytä hakemus ja otamme sinuun yhteyttä! Hakeminen ei sido eikä velvoita mihinkään.

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS