fbpx

Cityrahoitus.com käyttää markkinoinnissaan julkisia rekistereitä, jotka pohjautuvat Patentti- ja Rekisterihallituksen ja Verohallinnon alaiseen yritys- ja yhteisötietojärjestelmään (YTJ). Mikäli haluatte tehdä muutoksia yrityksenne tietoihin, onnistuu se suoraan YTJ:n palvelusta (linkki YTJ:n sivuille aukeaa klikkaamalla uuteen välilehteen).

Mikäli koitte markkinointimme häiritsevänä tai loukkaavana, olemme tästä pahoillamme ja pyydämme mitä nöyrimmin anteeksi. Voimme vakuuttaa, että kaikki markkinointimme tapahtuu hyvässä tahdossa ja lakia noudattaen, emmekä halua tietoisesti häiritä ketään. Emme pommita tai “spämmää” markkinointiviestejämme yhdellekään yritykselle, vaan lähetämme viestejä korkeintaan kerran kuukaudessa.

Cityrahoitus.com toimii 100% yritysten asialla ja tarjoaa rahoitusratkaisuja tilanteissa, joissa yritys tarvitsee pikaista rahoitusta ja perinteiset pankit eivät toimi riittävän nopeasti. Ymmärrämme tietysti, että markkinointia tulee yrityksille vähän joka luukusta ja kaikki ei vaan voi olla ajankohtaista tai kiinnostavaa omalta kannalta.

Voitte halutessanne estää viestit ja poistua markkinointilistaltamme lisäämällä puhelinnumeronne alla olevaan kenttään.

Huomioithan, että voimme poistaa rekisteristämme ainoastaan kansainvälisessä muodossa ilmoitetut puhelinnumerot (+358401234567). Mikäli puhelinnumero on syötetty väärässä muodossa tai siinä on välilyöntejä, ei automaattinen järjestelmämme kykene varmuudella poistamaan numeroa rekisteristämme ja saatatte edelleen saada meiltä markkinointia.

Kunnioittavin terveisin,

Cityrahoitus.com