fbpx
Miten yrityslainaa haetaan?

1. Täytä sivuillamme oleva lainahakemuslomake. Sinun tulee kirjata vain yrityksesi perustiedot sekä omat yhteystietosi.
2. Saat sähköpostiisi vahvistuksen, kun olemme vastaanottaneet hakemukset.
3. Rahoitusneuvojamme soittaa sinulle lyhyesti hakemukseesi liittyen ja kertoo tarkemmin prosessin etenemisestä. Pyrimme soittamaan n. 15 minuutin kuluessa (ark. 9-17 välillä tulleisiin hakemuksiin)
4. Lainahakemus toimitetaan eteenpäin sopiville kumppaneillemme ja saat lainatarjouksen viimeistään seuraavana päivänä
5. Saat lainatarjoukset sähköpostiisi ja voit rauhassa tutustua niihin, rahoitusneuvojamme auttaa tarvittaessa valinnassa

Kuka voi hakea yrityslainaa?

Yrityslainaa voi hakea kuka tahansa, jolla on yritys. Hakeaksesi yrityslainaa tulee sinulla olla lainaa hakevassa yrityksessä nimenkirjoitusoikeus joko yksin tai jonkun muun kanssa. Lainaa voidaan hakea kaikille toiminnassa oleville yrityksille, joilla on tavalla tai toisella varmennettavissa olevaa liikevaihtoa.

Kuinka paljon voin saada yrityslainaa?

Lainaa voi hakea 1 000€ ja 8 000 000€ väliltä. Yrityslainoissa lainasummat ovat 350 000€ asti ja Yrityslaina Plus -tuotteessa aina 8 miljoonaan euroon saakka. Useat eri tekijät vaikuttavat lainapäätökseen, mutta nyrkkisääntönä voidaan sanoa, että mitä isompi liikevaihto, sitä enemmän rahoitusyhtiöt lainaa myöntävät. Useimmat rahoitusyhtiöistä myöntävät lainaa noin kuukauden liikevaihdon verran.

Kuinka pitkällä maksuajalla lainat myönnetään?

Yrityslainojen takaisin maksuajat ovat 1 – 48 kuukautta. Yrityslaina Plus mahdollistaa jopa 8 vuoden maksuajan. Takasin maksuajat vaihtelevat rahoitusyhtiöittäin. Saat itse valita yrityksellesi parhaiten soveltuvan laina-ajan rahoitusneuvojan avustuksella. Lainalimiitissä takaisinmaksuaika vaihtelee nostojen ajankohdan mukaan.

Mitä eroa on yrityslainalla ja Yrityslaina Plussalla?

Yrityslaina on kaikkein nopein ja vaivattomin rahoitusvaihtoehto. Lainahakemuksen jälkeen saat jo ensimmäiset tarjoukset ilman tilinpäätöstä ja tilinpäätöksen toimittettuasi tarjouksen lopuiltakin kumppaneistamme. Ensimmäiset tarjoukset saat parissa tunnissa. Valitset parhaan ja nostat lainan tilillesi, jossa se näkyy viimeistään seuraavana arkipäivänä. Nopeaa ja helppoa!
Yrityslaina Plus on hieman enemmän aikaa ja vaivaa vaativa vaihtoehto, joka soveltuu tilanteisiin, jossa rahoitukselle ei ole akuuttia kiirettä. Lainapäätöksessä kestää pidempään; n. 2 – 3 viikkoa, mutta lainojen hinnoittelukin on reaalivakuuksien ansiosta edullisempaa. Kuten tavanomaisessa yrityslainassa, rahoitusneuvojamme hoitaa prosessin puolestasi. Omaksi tehtäväksesi jää vain rahoitusyhtiön pyytämän dokumentaation toimittaminen. Lue lisää Yrityslaina Plussasta täältä.

Mitä yrityslaina maksaa ja mitä kuluja lainaan liittyy?

Lainan kulu on aina yritys-, asiakas- ja rahoitusyhtiökohtainen, rahoitusyhtiöstä riippuen n. 1% – 4% / kk. Vakuudellisissa lainoissa kulut ovat huomattavasti edullisemmat. Tarkan hinnan lainallesi näet rahoitusyhtiön lainatarjouksista tekemällä lainahakemuksen. Lainoihin ei lisätä mitään ylimääräisiä piilotettuja kuluja ja näet heti tarkasti etukäteen, mitä yrityksesi tulee lainasta maksamaan.

Mitä muita rahoitusvaihtoehtoja tarjoatte?

Joustava lainalimiitti on yksi suosituimmista rahoitusvaihtoehdoistamme. Lainalimiitti tarjoaa yrityksellesi 2 000–150 000 euron jatkuvan limiittilainan, jonka puitteissa voit tehdä nostoja tarpeesi mukaan kerralla tai pienemmissä osissa
Laskurahoitus eli factoring on tietyille yrityksille äärimmäisen hyvin soveltuva rahoitusmuoto. Laskurahoitus on rahoituksen muoto, jossa yritys rahoittaa kassavirtaansa panttaamalla myyntilaskujaan
Täytä hakemus ja keskustellaan mikä rahoitusvaihtoehdoista sopii sinun yrityksellesi parhaiten.

Mikäli teen lainahakemuksen, sitooko se minut johonkin?

EI. Lainahakemuksen tekeminen on täysin maksutonta eikä se sido tai velvoita mihinkään. Lainatarjoukset toimitetaan hakijalle yleensä muutaman tunnin kuluessa lainahakemuksen tekemisestä, viimeistään seuraavana arkipäivänä. Lainatarjouksen vastaanottaminen ei myöskään sido millään lailla.

Onko palvelu turvallinen?

KYLLÄ. Suhtaudumme tietoturvaan erittäin vakavissamme ja huolellisesti. Käytämme sivustollamme salattua HTTPS-yhteyttä, joten kaikki sivustollemme syöttämänne tieto salataan. Voit tutustua tarkemmin tietojen suojauskäytäntöihimme rekisteriselosteessamme.

Tarvitaanko yrityslainaa varten erillisiä vakuuksia?

EIYrityslainat ovat reaalivakuudettomia, joten erillisiä vakuuksia ei tarvita. Lainoille vaaditaan ainoastaan yrittäjän henkilökohtainen takaus. Joissakin tapauksissa rahoituskumppanimme saattaa vaatia lainalle myös toisen takaajan, tästä ilmoitetaan hakijalle aina erikseen.
Yrityslaina Plus mahdollistaa myös vakuuksien käyttämisen takeena. Vakuudeksi soveltuvat mm. yritys- ja kiinteistökiinnitykset sekä maaomaisuus. Lue lisää täältä.

Vaaditaanko minulta erillisiä dokumentteja liiketoiminnastani lainaa varten?

EI, mikäli tilinpäätöstiedot ovat julkiset. Useimmat kumppaneistamme ei vaadi lainanhakijalta tilinpäätöstä, kassavirtalaskelmaa, liiketoimintasuunnitelmaa tai muitakaan dokumenttia liiketoiminnasta. Osa rahoitusyhtiöstä vaatii tilinpäätöstiedot nähtäväkseen, mikäli niitä ei ole julkisesti saatavilla. Ilmoitamme näissä tapauksissa asiasta lainan hakijalle aina erikseen. Lainapäätökset perustuvat julkisesti saatavilla oleviin tietoihin ja rahoitusyhtiöiden omiin laskelmiin sekä riskianalyyseihin.

Maksanko ylimääräistä hintaa lainastani, kun käytän palveluanne? Miten palvelu voi olla ilmainen?

Palvelumme ovat asiakkaillemme maksuttomia, eikä palvelumme hyödyntäminen myöskään vaikuta asiakkaille tarjottavien lainojen hintoihin. Kuten asuntokaupassa välittäjä saa komissionsa myyjältä, me saamme komissiomme rahoitusyhtiöiltä. Asiakkaamme saavat lainatarjouksensa kauttamme vähintään yhtä edullisesti kuin saisivat hakiessaan lainaa itsenäisesti suoraan yksittäiseltä rahoitusyhtiöltä. Laajan verkostomme ja suurten volyymiemme ansiosta voimme usein tarjota asiakkaillemme jopa edullisempia yrityslainoja kuin itsenäisesti haettuna.

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS