fbpx

Cityrahoitus.com – se yrittäjän apuna on!

Olemme vuodesta 2015 toiminut suomalaisten yritysten rahoitukseen erikoistunut yrityslainapalvelu. Autamme eri kokoisia yrityksiä ympäri Suomen hankkimaan yrityslainaa nopeasti ja vaivattomasti. Palvelumme on nopeaa sekä tehokasta ja henkilöstömme ammattitaitoista. Saat kauttamme useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella ja voit itse keskittyä olennaiseen – yrityksesi johtamiseen. Vakuudettomien yrityslainojen lisäksi tarjoamme myös joustoluottoa eli lainalimiittiä sekä factoringiä eli laskurahoitusta. Yrityslaina Plus puolestaan ratkaisee pidemmän laina-ajan sekä suurempien lainasummien tarpeen luoman haasteen. Mikäli sinulla on vakuuksia käytettävissä, on Yrityslaina Plus varteenotettava vaihtoehto.

Palvelumme perustuu H2H eli human to human -konseptiin. Rahoitusneuvojamme eivät ole botteja tai vaan ihka oikeita, ammattitaitoisia ja yrittäjähenkisiä ihmisiä – aivan kuten asiakkaammekin. Asiakaslähtöinen ja luottamuksellinen palvelu on menestyksemme kulmakivi ja jokainen asiakkaamme saa henkilökohtaista palvelua koko prosessin ajan.

Emme ole perinteinen lainanvälityssivusto, johon yrittäjä täyttää tietonsa ja saa vastaukseksi geneerisiä sähköpostitarjouksia. Me tarjoamme asiakkaillemme oikeaa palvelua – henkilökohtaisesti, luottamuksella ja täysin veloituksetta. Palveluksessasi on henkilökohtainen rahoitusneuvojasi, joka auttaa sinua prosessin jokaisessa vaiheessa – omien tarpeidesi mukaan. Palvelemme yrittäjiä suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi.

Tekemällä yhden yksinkertaisen lainahakemuksen saat useampia lainatarjouksia, joita voit rauhassa vertailla ja valita yrityksellesi parhaiten soveltuvan ratkaisun. Lainat ovat pääsääntöisesti lyhytaikaisia, 1-36 kuukauden maksuajalla ja lainasummat ovat tyypillisesti 1000€ – 350 000€ välillä. Yrityslaina Plus mahdollistaa lainat aina 8 000 000€ asti, jopa 10 vuoden maksuajalla. Lue lisää täältä.

Tutustu tarkemmin palveluumme sekä prosessiimme täällä.

Yksinkertainen ja nopea tapa hankkia lainatarjouksia

Helpotamme ja nopeutamme yrityslainan hankkimista. Emme itse toimi rahoitusyhtiönä, vaan etsimme asiakkaidemme tarpeisiin ja tilanteeseen sopivan rahoituksen laajaa kumppaniverkostoamme hyödyntäen. Hyvät suhteemme eri rahoitusyhtiöihin tuottavat usein asiakkaillemme kilpailukykyisempiä lainatarjouksia.

Teemme rahoituksen hankintaan liittyvät ”likaiset työt” asiakkaidemme puolesta, jotta he voivat säästää aikansa olennaiseen. Koulutetut ja asiansa tuntevat rahoitusneuvojamme hoitavat koko prosessin puolestasi. Sinun tehtäväksesi jää ainoastaan tehdä lainahakemus ja jäädä odottelemaan soittoamme. Lyhyen haastattelun jälkeen saat lainatarjoukset nähtäväksesi ja voit rauhassa tutustua niihin sekä tehdä päätöksen joko itsenäisesti tai rahoitusneuvojamme avustuksella.

Olemme kansainvälinen finanssialan toimija ja kumppaneinamme toimii sekä paikallisia että globaaleja rahoitusyhtiöitä. Suomen lisäksi toimimme tällä hetkellä Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa sekä Isossa-Britanniassa. Suomessa olemme palvelleet yrityksiä jo vuodesta 2015.

HAE LAINAA

Teemme yrityslainan hankkimisesta vaivatonta

Yritysten arki on tänä päivänä usein erittäin hektistä ja aikaa tai mahdollisuuksia liiketoiminnan rahoituksen järjestämiseen on rajallisesti. Rahoitusta hakiessa ei aina osata tai ehditä keskittyä asiaan vaadittavalla ammattitaidolla ja huolellisuudella, ja siksi rahoituksen saaminen epäonnistuu tai hankaloituu usein huomattavasti. Kun yrityksellä ilmenee tarve rahoitukselle, on suositeltavaa pyytää lainatarjouksia useammalta rahoittajalta – me mahdollistamme sen yhdellä lainahakemuksella.

Teemme työt puolestasi, jotta voit itse keskittyä yrityksesi johtamiseen

Henkilökunnallamme on vuosien kokemus finanssialalta ja koulutamme heitä jatkuvasti palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Asiantuntijamme osaavat kommunikoida pankkien hankalat termit asiakkaillemme helposti ymmärrettävään muotoon.

Missionamme on auttaa yrityksiä rahoituksen hankkimisessa ja valitsemisessa, parhaan ammattitaitomme mukaan. Saamamme palautteen perusteella olemme onnistuneet tässä erinomaisesti. Meitä kiitetään eniten asiallisesta ja nopeasta toiminnasta sekä siitä, että käsittelemme asiakkaitamme kuten asiamiehen kuuluu – asiakkaan asiaa ajaen ja ehdottomalla luottamuksella.

Anna meidän hoitaa se missä me olemme hyviä ja voit itse keskittyä yrityksesi johtamiseen. Lainahakemuksen tehtyäsi saat tarjoukset kätevästi sähköpostiisi, eikä niiden vastaanottaminen velvoita tai sido mihinkään. Henkilökohtainen rahoitusneuvojasi auttaa sinua valitsemaan yrityksellenne parhaiten soveltuvan vaihtoehdon.

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS