fbpx
  • Lainasummat 1 000€ – 350 000€
  • Laina-ajat 1 kuukausi – 36 kuukautta
  • Lainapäätös parissa tunnissa – rahat tilille jopa samana päivänä
  • Henkilökohtainen rahoitusneuvoja hoitaa koko prosessin puolestasi

HAE YRITYSLAINAA

Yrityslaina on monen yhtiön toiminnan yksi perusedellytyksistä. Ulkopuolista rahoitusta tarvitaan erilaisissa tilanteissa, mutta usein taustalla on investoinnit, työntekijöiden palkkaaminen, käyttöpääoman tarve tai jokin yllättävä menoerä, kuten rikkoutunut laite. Monesti yrityslaina tarvitaan yrityksen kassan vakauttamiseksi, sillä omat myyntisaatavat ovat myöhässä tai asiakkaiden maksuajat ovat pitkiä. Näissä tapauksissa perinteiset pankit eivät aina pysty tai halua olla avuksi. Lisäksi monilla yrittäjillä ei ole aikaa raskaaseen lainan hakuprosessiin, turhaan byrokratiaan ja paperisotaan.

Oli tarpeesi yrityslainalle akuutti tai haluat vain selvittää yrityksesi rahoitusmahdollisuudet – rahoitusneuvojamme ovat käytössäsi. Käsittelemme jokaisen hakemuksen ja asiakkaan luottamuksellisesti ja erityisellä ammattitaidolla. Prosessimme on erittäin yksinkertainen sekä suoraviivainen ja useimmiten asiakkaamme saavat ensimmäisen lainatarjouksen jo parin tunnin kuluessa lainahakemuksen tekemisestä. rahoitusneuvojamme soittaa sinulle lainahakemukseesi liittyen lyhyen puhelun, kartoitettuaan ensin yrityksellesi parhaiten soveltuvat rahoitusvaihtoehdot. Tämän jälkeen voit itse vain keskittyä työntekoon – me pidämme sinut jatkuvasti ajantasalla lainaprosessin etenemisestä. Lainatarjoukset vastaanotettuasi päätät itse miten asiat etenevät ja rahoitusneuvojamme on tarvittaessa apunasi. Voit jättää lainahakemuksen ilman velvoitteita tai sitoutumista täällä.

Helpotamme yrityksesi lainan saantia

Edustamme useita sekä kotimaisia että kansainvälisiä rahoittajia. Laajan kumppaniverkostomme johdosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme enemmän vaihtoehtoja sekä rakentamaan asiakkaillemme huomattavasti suuremman lainakokonaisuuden kuin yksittäiset rahoitusyhtiöt.

Usein asiakas hakee yrityslainaa itsenäisesti yksittäiseltä rahoitusyhtiöltä, mutta tarjottu lainasumma ei vastaakaan hakijan tarvetta tai lainaa ei myönnetä ollenkaan. Me puolestamme hyödynnämme laajaa verkostoamme ja asiakkaamme saavat yhdellä lainahakemuksella useita lainatarjouksia. Näin asiakkaamme saavat helpommin ja nopeasti tarvitsemansa lainapääoman yrityksensä käyttöön. Yritysten rahoituksen tarve on jatkuvaa ja monesti yrityksillä ei kuitenkaan ole aikaa paneutua asiaan riittävällä huolellisuudella. Kokeneet asiantuntijamme hoitavat kaiken tämän puolestasi, ilman sitoutumispakkoa tai veloitusta, jotta voitte itse keskittyä yrityksenne johtamiseen.

Yrityslaina useisiin eri tarkoituksiin

Uusi projekti alkamassa, työntekijöitä palkattavana tai pino laskuja erääntymässä? Monille yrityksille vastaavat tilanteet ovat arkipäiväisiä haasteita, joihin ei aina ole saatavilla yksinkertaista saati nopeaa ratkaisua. Perinteiset pankit ovat usein liian hitaita ja joustamattomia, eivätkä useassa tapauksessa palvele yrityksien tarpeita silloin kun ne ovat suurimmillaan.

On täysin normaalia, että yrityksillä tulee yllättäviä rahareikiä, vaikka tulevaan olisi kuinka varautunut. Rahoitustarpeet eivät suinkaan ole huono asia, sillä ne voivat liittyä esimerkiksi liiketoiminnan kehittämiseen tai yrityksen kasvusuunnitelmien toteuttamiseen. Harva yritys voi kasvaa kuitenkaan pelkällä tulorahoituksella.

Yrityslaina ilman sitoutumispakkoa tai velvoitteita

Kun lainan tarve yllättää, on rahoituksen saannilla monesti kiire. Tietyissä tapauksissa tuleviin menoihin pystytään yrityksissä varautumaan jo etukäteen.  Meidän avullamme voit hakea useita lainapäätöksiä yrityksellesi turvallisesti ja ilman velvoitteita tai sitoutumispakkoa. Ihan vaikka varmuuden vuoksi tai tulevaisuuden varalle, jos tilanne sitä vaatii. Asiantuntijamme esittelevät lainatarjoukset yrityksellenne ja voitte itse rauhassa tehdä päätöksen miten haluatte laina-asian kanssa edetä, sekä vertailla tarjouksia tarvittaessa muihin mahdollisiin lainatarjouksiinne. Koulutetut asiantuntijamme auttavat ratkaisemaan yrityksenne rahoitustarpeet edullisimmalla ja teille parhaiten soveltuvalla tavalla.

Toimialasta tai yhtiömuodosta riippumattomat yrityslainat

Asiakaskuntamme koostuu pääsääntöisesti yrityksistä, joilla on selkeä tarve rahoitukselle, mutta liian vähän aikaa tai mahdollisuuksia hoitaa asiaa itsenäisesti. Meidän tehtävämme on tarjota osaamisemme asiakkaidemme käyttöön ja etsiä parhaat mahdolliset lainaratkaisut kunkin asiakasyrityksen liiketoiminnan tukemiseen ja kasvutavoitteiden saavuttamiseen.

Olemme järjestäneet yrityslainoja erikokoisille yrityksille ympäri Suomen, toimialasta tai yhtiömuodosta riippumatta. Meille yhden miehen tai naisen yhtiö on aivan yhtä tärkeä kuin useita henkilöitä työllistävä konsernikin. Lähdemme aina liikkeelle kunkin asiakkaan tarpeista ja pyrimme täyttämään ne mahdollisimman hyvin. Saamamme palautteen mukaan tässä olemmekin onnistuneet mainiosti.

Kauttamme et maksa yrityslainastasi euroakaan ylimääräistä

Palvelumme ovat asiakkaillemme maksuttomia, eikä palvelumme hyödyntäminen myöskään vaikuta asiakkaille tarjottavien lainojen hintoihin. Asiakkaamme saavat lainatarjouksensa kauttamme vähintään yhtä edullisesti kuin saisivat hakiessaan lainaa itsenäisesti suoraan yksittäiseltä rahoitusyhtiöltä. Laajan verkostomme ja suurten volyymiemme ansiosta voimme usein tarjota asiakkaillemme jopa edullisempia yrityslainoja kuin itsenäisesti haettuna.

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS