fbpx

5.9.2023 Yrittäjille!

Published by Cityrahoitus on

Valtakunnallista Yrittäjän päivää on vietetty jo vuodesta 1997 aina syyskuun 5.päivänä. Tämä päivä onkin omistettu kaikille teille rohkeille ja innovatiivisille ihmisille, jotka olette uskaltaneet hypätä tuntemattomaan ja seurata omaa polkuanne. Yrittäjyys on elämäntapa, joka vaatii omistautumista, epävarmuudensietokykyä ja luovuutta. 

Yrittäjän päivä on oiva hetki tarkastella yrittäjyyttä eri näkökulmista ja juhlistaa suomalaisten yrittäjien saavutuksia. Samalla se on myös mahdollisuus tuoda esille yrittäjien kohtaamia haasteita, jotta yrittäminen Suomessa olisi tulevaisuudessa helpompaa. Kuten presidenttimme Sauli Niinistökin Yrittäjän päivän tervehdyksessään ilmaisi, maassamme on valtavasti osaamista – yrittäjyyttä, joka ansaitsee tulla nähdyksi. ”Yli 360 000 suomalaisen yrittäjän tarinoiden taakse kätkeytyy valtava määrä sisua ja periksiantamattomuutta”, Tasavallan presidentti jatkaa.


Yrittäjien panos yhteiskuntaan on valtava. He luovat työpaikkoja, edistävät talouskasvua sekä tuovat markkinoille uusia ideoita, ratkaisuja ja palveluita. Yrittämisen vapaus ja oman työn merkityksellisyys kiehtoo, mutta toisella puolella vaakaa painaa epävarmuus, rajattomat työtunnit ja lähes täydellinen putoaminen yhteiskunnan tukiverkon ulkopuolelle. 

Tänä Yrittäjän päivänä juhlistamme jokaista yrittäjää, rohkeuttanne unelmoida, luoda ja kasvattaa toimintaa. Kannustetaan ja tuetaan toisiamme nyt ja vuoden jokaisena muunakin päivänä! 

Yrittäjiltä yrittäjille,

Cityrahoitus