fbpx

16.11.2023 Voiko ajatuksen voimalla rikastua?

Published by Cityrahoitus on

Money manifesting, moneyfesting, rahan manifestointi, onko tuttu käsite?

Jos tarpeeksi jotain toivoo, voi toive toteutua. Näin ollen, jos riittävästi ajattelee vaurastumista, voi yhtenä aamuna herätäkin kroisoksena! Ei se taida ihan näin toimia, mutta aktiivisella ajattelulla voi olla suuriakin muutoksia toimintaamme ja valintoihimme. 

Manifestointi perustuu pseudotieteelliseen vetovoiman lakiin. ”Kun ajattelee sitä hyvää, mitä haluaa, ja uskoo sen saavansa, sen myös saa. Näin uskovat ne ihmiset, jotka luottavat niin sanottuun manifestointiin”, Apun manifestointia käsittelevässä artikkelissa kirjoitetaan. Aate ei ole suinkaan uusi. Jo mm. muuan Albert Einstein on lausunut energian olevan kaikkialla, se vain vaihtelee muotoaan. Näin ihmisen tulisi vain virittäytyä samalle energiatasolle toivomansa todellisuuden kanssa. 

”Everything is energy and that’s all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way. This is not philosophy. This is physics. ”

-Albert Einstein 

Erilaiset affirmaatiot eli positiiviset voimalauseet sekä selkeä visualisointi ovat manifestoinnin avainasemassa. ”Olen arvokas ja ansaitsen vaurautta”-tyyppisten voimalauseiden päivittäinen toisto ja vaurauden tuoman elämän mahdollisimman yksityiskohtainen visualisointi vievät manifestoinnin teorian mukaan lähemmäksi paksumpaa lompakkoa. Mieti esimerkiksi, kuinka paljon rahaa haluat elämääsi ja mitä tarkoitusta varten, minkälaisissa tilanteissa varallisuus näkyy tai miten haluat sitä hyödyntää. Tärkeintä on keskittyä positiivisiin ajatuksiin ja energioihin ja olla avoin mahdollisuuksille. 

Kuten niin moneen muuhunkin uskomuksiin liittyvään asiaan, liittyy manifestointiinkin vahva vedätyksen mahdollisuus. Ihmisten uskomusmaailmoita ovat päätyneet muokkaamaan erilaiset valmentajat, talouscoachit ja henkiset gurut. Jos koulutuksesta tai kurssista ei jääkään käteen kuin hermeettinen lasku, on helppo todeta ettei valmennettavan värähdykset olleet riittävällä tasolla tai ajattelu riittävän positiivista ja visualisoitua, ja tämän vuoksi ei menestys ollutkaan vielä taattu. 

Uskomukset ovat jokaiselle henkilökohtaisia ja on mahdotonta määritellä, kuinka ajatella oikein. Manifestoinnissa ei olekaan mitään pahaa, parhaimmillaan päin vastoin. Positiivinen ja aktiivinen ajattelu voi tuoda tavoitetta lähemmäksi ja vahvistaa itsevarmuutta. Toistuva haaveen konkretisointi saa meidät kenties tekemään osuvampia valintoja haaveen saavuttamiseen ja kiinnittämään huomioita parempiin valintoihin. Jos tavoitteena on rikastua, aktiivinen raha-asioiden pohtiminen saa meidät ehkä budjetoimaan, miettimään ostopäätöksiä pidempään tai tarttumaan sijoitus-ja vaurastumisoppaisiin herkemmin. Haitaksi manifestointi kääntyy, jos jää roikkumaan harhaiseen toivoon tai kuvitelmaan riskit ja todellisuuden unohtaen. 

Rikastuminen useimmiten vaatii todellisen tuurin tai kovasti töitä. Ehkäpä todennäköisempää on kuitenkin tarttua jälkimmäiseen, asettaa selkeä tavoite, tehdä järkeviä valintoja ja töitä tavoitteen eteen. Terve itsevarmuus ja positiivinen ajattelu keventävät työn taakkaa ja tuovat taatusti iloa matkalla tavoitteeseen. 

Katse tavoitteeseen ja tuulta päin – pystyt siihen kyllä! 

Apuna unelmia toteuttamassa – Cityrahoitus.com