fbpx

22.12.2023 Lämmin kiitos, vuosi 2023!

Published by Cityrahoitus on

Vuoden viimeisiä viedään. Olemme pian jälleen selättäneet yhden 365 päiväisen ja aika valmistautua uuteen Auringon kiertokauteen. Ensi vuosi onkin päivän pidempi, kun vietämme karkausvuotta! 

Uusi vuosi on tunnetusti uuden alku: ”uusi vuosi, uusi minä”. On uutta ruokavaliota, treeniohjelmaa, tipatonta, sometonta, enemmän aikaa luonnossa ja vähemmän stressiä. Radikaalien linjavetojen ja elämänmuutosten sijaan voisi olla hedelmällisempää ajatella, mitä haluamme kantaa mukanamme tästä vuodesta ensi vuoteen. Mitkä asiat ovat tänä vuonna tuottaneet onnea ja hyvää mieltä, auttaneet palautumisessa ja kohentaneet hyvinvointia? 

Samaa ajatusta voi käyttää yritysmaailmassakin. Sen sijaan, että räjäyttää kerralla kaikki toimintamallit ja järjestelmät ja raketoi liikevaihdon uusiin sfääreihin, voi tästä vuodesta tallettaa mukaansa tietyt toimivat kuviot ja tavoitella miljoonien sijasta ehkäpä vaan yksinkertaisesti parempaa tulosta. Näin on kenties realistisempaa saavuttaa myös tavoitteet. 

Me olemme tänä vuonna saaneet auttaa lähes 900 yritystä rahoitusasioissa. Keskimääräinen nostettu lainasumma on ollut 32 069 euroa. Keskimääräinen nostoaika puolestaan on ollut kolme päivää lainahakemuksesta lainan ulosmaksuun. Olemme tästä kiitollisia ja odotammekin yhteistyötä myös vuonna 2024. 

Maailma ei tule valmiiksi tänäkään vuonna, joten ota Joulun pyhinä rennosti ja kiitollisin mielin. 

Palataan taas lainamarkkinoille 2.1. 

PS. Ei hätää, päivystämme hakemuksia myös välipäivinä ja lainahakemuksen voit jättää 24/7 täältä

Hyvää Joulun aikaa ja onnea vuodelle 2024!

Cityrahoituksen porukka