fbpx

28.2.2022 Asiakastyytyväisyys 4,4/5 – Kiitos arvokkaasta palautteestanne!

Published by Cityrahoitus on

Ei ole varmasti liioiteltua sanoa, että asiakkaat ovat jokaisen yrityksen perusta: ilman asiakkaita ei ole yrityksiä. Asiakkaiden antama palaute on erinomaisen tärkeää, jotta yritystoimintaa voidaan kehittää ja asiakaskuntaa palvella parhaalla mahdollisella tavalla. Olemmekin todella kiitollisia kaikesta saamastamme palautteesta ja keräämme sitä aktiivisesti Trustpilot– palvelun kautta. Palvelu on ilmainen ja kaikille yrityksille sekä kuluttajille avoin alusta, jossa voi jättää ja pyytää arvosteluja tuotteista tai palveluista. Näin kuluttajat voivat jakaa kokemuksiaan toisille kuluttajille ja yritykset voivat kehittää omaa toimintaansa.

Olemme aloittaneet Trustpilot-palvelun käytön heinäkuussa 2019 ja olemmekin saaneet yhteensä 51 arvostelua huikealla 4,4/5 keskiarvolla. Arvostelijoista 76 prosenttia on pitänyt Cityrahoitusta erinomaisena ja 12 prosenttia hyvänä. Arvosteluissa kehutaan erityisesti nopeaa prosessia ja aktiivista toimintaa sekä hyvää ja ammattimaista palvelua ihmiseltä ihmiselle. Palvelumme perustuu juurikin tähän H2H eli human to human -konseptiin, sillä rahoitusneuvojamme eivät ole botteja tai geneerisiä sähköpostiviestejä vaan ammattitaitoisia ja yrittäjähenkisiä ihmisiä – aivan kuten asiakkaammekin.

Asiakas palvelu oli hyvää ja asiallista, tarvittava tuote löytyi nopeasti ja selkeillä ehdoilla. Parasta oli että neuvottelu käytiin puhelimitse ihmiseltä toiselle.” – heinäkuu 2020

Asia hoitui varsin mallikkaasti, ilman turhia koukeroita.” – kesäkuu 2021 

Kaikenlainen palaute, risut ja ruusut, ovat aina tervetulleita ja pyrimmekin palautetta myös aktiivisesti kysymään. Asiakaslähtöinen ja luottamuksellinen palvelu on menestyksemme kulmakivi ja jokainen asiakkaamme saa henkilökohtaista palvelua koko prosessin ajan: parhaimmillaan vielä sujuvasti kotikielellään suomeksi, ruotsiksi, englanniksi tai espanjaksi! Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille kunnia-asia ja olemmekin erityisen iloisia siitä, kuinka usein vanhat asiakkaat palaavat aina uudelleen puoleemme erilaisissa rahoitustarpeissa!

Oikein miellyttävä kokemus jälleen kerran.” – tammikuu 2022

Haluamme kiittää teitä vanhat ja uudet asiakkaat yhteistyöstä ja palautteesta! Palvelemme yritysrahoitusasioissa arkisin klo 9-17 ja sovittaessa myös näiden aikojen ulkopuolella, joten juuri sopiva laina yrityksellesi onnistuu, vaikka työ pitäisikin kiireisenä. Saat keskittyä juuri siihen, minkä parhaiten osaat eli työsi tekemiseen ja yrittämiseen, me hoidamme rahoituksen kuntoon. Täytä lainahakemus ja palaamme asiaan! 

”Lainan haku prosessi toimi todella hyvin ! Aamulla olin yhteydessä laina asiassa jo iltapäivällä laina asiat olivat kunnossa.Voin keskittyä täysillä työ asioihin.Kiitos hienosta palvelusta !.” – helmikuu 2021 

Käy lukemassa lisää palautteitaja kirjoita meille omasi täällä